Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ski Racing 2005 Türkçe yama

28.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Ski Racing 2005. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir hezz, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Ski Racing 2005 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
Nihai adrenalin artışı: 140 kp/s…….150 kp/s……160 kp/s……… ve hava yastığı yok! En uzak atlamalar – En dik yokuşlar – En zorlu kayakçılar!

İndirme sayısı:
8241
Yayın yılı:
2004





Ski Racing 2005 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ski Racing 2005 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ski Racing 2005 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ski Racing 2005 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ski Racing 2005 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ski Racing 2005 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zorlu yarış deneyimi World Racing 2, sürüş eğlencesini merkeze alıyor ve devrim niteliğinde bir 3D Peyzaj Motoru, ayarlanabilir sürüş özellikleri, gelişmiş teknoloji ve çeşitli üreticilerin heyecan
Tüm duyuların, başlangıç ​​çizgisinde serbest bırakılmayı endişeyle bekleyen safkan RotaxŽ beygir güçlerinin yüksek oktanlı dumanlarına, titreşimlerine ve kükreyen seslerine dalmasına izin verin.
MiniOne Racing, adından da anlaşılacağı gibi, yarış oyunları türünü temsil eden bir yapımdır.
Dünyanın en başarılı drag yarışı oyunlarının yaratıcılarından yeni nesil drag yarışı aksiyonu IHRA Professional Drag Racing 2005 (IHRA Pro) geliyor.
Nihai kayak deneyimi sizi bekliyor! Kazananların oyununun gelecek sezon halefi olan Ski Racing 2006, hem aksiyon seven oyun tutkunlarının hem de gerçekçilik ve özgünlük açısından en iyisini
Yorumlar
Yorum ekle