Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heresy War Türkçe yama

28.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Heresy War, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir BBB.

Oyun için türkçe yama metni Heresy War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Heresy War, Dream Builder Studiosta şu anda geliştirilmekte olan bir savaş alanı simülatörüdür. İnsanlığın feci bir dünya savaşından sonra küllerinden yeniden doğduğu bir gelecekte geçiyor.

İndirme sayısı:
10672
Yayın yılı:
2010





Heresy War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heresy War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heresy War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heresy War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heresy War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heresy War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve iOS için Horus Heresy: Battle of Tallarn, Warhammer 40.000 evreninde geçen sıra tabanlı bir stratejidir.
Bob Builder: Bob bir park inşa eder, üç yaşından büyük çocuklar için bir oyundur, bu sayede Bob ile birlikte cazibe merkezleriyle dolu harika bir oyun alanı yaratabilirler.
Warhammer 40,000: Chaos Gate Daemonhunters, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip taktiksel bir RPGdir.
PC, iOS ve AND için Talisman: The Horus Heresy, ikonik Warhammer evrenini popüler Talisman masa oyununun kurallarıyla birleştiren dijital bir tahta oyunudur.
The Horus Heresy: Betrayal at Calth for PC, ikonik Warhammer: 40K evreninde geçen taktiksel sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle