Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WWF SmackDown! 2: Know Your Role Türkçe yama

13.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik WWF SmackDown! 2: Know Your Role. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama BACKLASH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni WWF SmackDown! 2: Know Your Role (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
WWF SmackDownı! 2: Know Your Role, birkaç ay önce piyasaya sürülen bir spor oyununun devamı niteliğindedir. Geliştiriciler, yeni modlar, eşleşme türleri, savaşçılar ekleyerek ve mekanik ve görsellerle savaşmak için birçok küçük iyileştirme ekleyerek içeriği genişletti.

İndirme sayısı:
10483
Yayın yılı:
2000





WWF SmackDown! 2: Know Your Role oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WWF SmackDown! 2: Know Your Role dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WWF SmackDown! 2: Know Your Role klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WWF SmackDown! 2: Know Your Role ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WWF SmackDown! 2: Know Your Role oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WWF SmackDown! 2: Know Your Role içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pools of Darkness, Unutulmuş Diyarlar dünyasında geçen Advanced Dungeons & Dragons kurallarına dayanan cRPG destanının dördüncü ve son bölümüdür.
Tüm zamanların en başarılı güreş oyunu serisinden spor eğlencesinde en büyük başarı geliyor WWE SmackDown!
Curse of the Azure Bonds, Unutulmuş Diyarların fantastik dünyasında geçen Advanced Dungeons & Dragons kurallarına dayanan cRPG serisinin ikinci bölümüdür.
WWE SmackDown - Raw 2008, Superstar Fighting Stylesın ilk çıkışıyla oyuncuların savaşı kendi ellerine almalarına izin verecek.
Sadece izlemeyin - yaşayın! WWE SmackDown vs. Raw 2007, oyunculara benzeri görülmemiş düzeyde seçim ve kontrol sunarak bir WWE Süperstarı olmanın yoğunluğunu bir sonraki seviyeye taşıyor.
Yorumlar
Yorum ekle