Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rebel Racing Türkçe yama

22.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Rebel Racing. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama KaSS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Rebel Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Rebel Racing, Hutch Games tarafından geliştirilen bir mobil yarış oyunudur. MechanicsRebel Racing, türün mobil temsilcisinin klasik bir temsilcisidir.

İndirme sayısı:
9247
Yayın yılı:
2019





Rebel Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rebel Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rebel Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rebel Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rebel Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rebel Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
EPİK UZAY SAVAŞI Daha önce uzay oyunları oynadınız… Nişangâhı kovaladınız, lazerlerinizi ateşlediniz, bir veya iki füze fırlattınız.
Rebel Raiders: Operation Nighthawk, bir video oyununda nadiren ulaşılan bir yoğunlukla şimdiye kadar tanık olunan en çılgın hava savaşlarından bazılarını içeren nihai fütüristik hava savaş oyunudur.
Zombi ol! Halonun Baş Yapımcısından, Nabızsız Aside Stubbs the Zombie geliyor.
Rebel Inc., oyuncunun darbe girişiminde bulunan isyancılarla savaşmakla görevlendirildiği alışılmadık bir strateji oyunudur.
Rebel Cops, Belarus ekibi Weappy Studiosun This is the Police serisinin bir yan parçası.
Yorumlar
Yorum ekle