Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Strategic War in Europe Türkçe yama

03.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Strategic War in Europe! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Strategic War in Europe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Avrupada Stratejik Savaş, II. Dünya Savaşı zamanlarında geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Çoğunlukla aynı türden prodüksiyonlarla tanınan Polonyalı bir geliştirme stüdyosu olan Wastelands Entertainment tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
10819
Yayın yılı:
2012





Strategic War in Europe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Strategic War in Europe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Strategic War in Europe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Strategic War in Europe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Strategic War in Europe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Strategic War in Europe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Worlds of Magic, strateji oyunları (World War 2: Time of Wrath, Strategic War in Europe) konusunda uzmanlaşmış Polonyalı bir stüdyo olan Wastelands Interactive tarafından geliştirilen bir oyundur.
Strategic Command: World War I, Birinci Dünya Savaşının tüm aşamalarını gerçekçi bir şekilde sunan kapsamlı bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
Stratejik Komuta İkinci Dünya Savaşı: World at War, eylemi II. Dünya Savaşı sırasında belirlenen kapsamlı bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
Military History Commander Europe at War [NDS] Commander: Europe At War, sıra tabanlı bir strateji oyunu ve Slitherine ile Military History markasından bir dizi üst düzey strateji oyununun ilki.
Stratejik Komuta İkinci Dünya Savaşı: PC için Avrupada Savaş, Kanadalı bir geliştirici olan Fury Software tarafından oluşturulan bir dizi karmaşık strateji oyununun başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle