Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bridge 3000 Türkçe yama

05.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Bridge 3000. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ASSiGN, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Bridge 3000 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Eşsiz Bridge 3000, muhteşem çok oyunculu oyun seçenekleri ve harika bir arayüz ile en eksiksiz özellikli briç oyunlarından biridir. Bu akıllı briç programı, tüm standartlardaki briç hayranları için uygundur ve hem acemiler hem de deneyimli briç oyuncuları için ekstra özellikler sağlar.

İndirme sayısı:
10500
Yayın yılı:
2001





Bridge 3000 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bridge 3000 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bridge 3000 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bridge 3000 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bridge 3000 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bridge 3000 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SimCity 3000, Maxisin ünlü şehir simülatörleri serisinin bir başka bölümüdür.
GOTO Bridge II, hem ileri seviye meraklılar hem de yeni başlayanlar olmak üzere tüm oyunculara adanmış çok popüler bir briç oyunu simülasyonudur.
Bust-A-Move 3000, çok popüler ürün serisinden başka bir oyundur. Bunlar, mantıklı bir oyun ile basit bir atari oyununun unsurlarını birleştiren başlıklardır.
Omar Sharif 3D Bridge, adından da anlaşılacağı gibi briç temasını işleyen bir spor oyunudur.
Great Game Products tarafından geliştirilen Bridge Baron serisi, spor briçin en iyi bilgisayar uyarlamalarından biri olarak kabul ediliyor ve bu seriden birçok oyunun Dünya Briç Programları
Yorumlar
Yorum ekle