Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Racing Team Manager Türkçe yama

02.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Racing Team Manager. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Racing Team Manager (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Bir takımın kontrolünü elinize alın veya kendi yarış takımınızı kurun. Sürücüler, tedarikçiler ve sponsorlarla akıllı müzakerelerde mükemmel olun.

İndirme sayısı:
10663
Yayın yılı:
2008





Racing Team Manager oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Racing Team Manager dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Racing Team Manager klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Racing Team Manager ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Racing Team Manager oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Racing Team Manager içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crash Twinsanity™nin sonunda Crash Bandicoot® tarafından bir kez daha küçük düşürüldükten sonra Cortex, harap Buzdağı İninde şeytani planına geri döner.
Tüm duyuların, başlangıç ​​çizgisinde serbest bırakılmayı endişeyle bekleyen safkan RotaxŽ beygir güçlerinin yüksek oktanlı dumanlarına, titreşimlerine ve kükreyen seslerine dalmasına izin verin.
Tüm duyuların, başlangıç ​​çizgisinde serbest bırakılmayı endişeyle bekleyen safkan RotaxŽ beygir güçlerinin yüksek oktanlı dumanlarına, titreşimlerine ve kükreyen seslerine dalmasına izin verin.
Horse Racing Manager 2, at yarışı evreninde geçen bir spor yönetimi oyunudur.
Nitro-Fueled, kült CTR: Crash Team Racingin yeniden çevriminin alt başlığıdır.
Yorumlar
Yorum ekle