Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon Türkçe yama

03.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Kendinizi, kim olduğunuza veya nasıl geldiğinize dair hiçbir hafızanız olmayan yabancı bir köyde bulmak için uyanırsınız. Mist, güzel bir genç kadın yardımınıza gelir ve bir çiftlikte kendinize bir hayat kurmaya başlamanıza yardımcı olur.

İndirme sayısı:
10950
Yayın yılı:
2007





Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rune Factory 3 Special, Rune Factory 3: 2009da yayınlanan bir fantezi Harvest Moonun yeni içerik versiyonu ile yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir yeniden düzenlidir.
Rune Factory 4, Rune Factory serisinin bir sonraki bölümü ve Nintendo 3DS için özel olarak tasarlanan ilk oyundur.
Rune Factory 5, mücadelenin türün diğer temsilcilerinden daha fazla vurgulandığı tarımsal RPG oyunları serisinin beşinci bölümüdür.
Rune Factory 4 Special, türün diğer üyelerinden farklı olarak, savaşa güçlü bir vurgu yapan bir tarımsal RPG olan Rune Factory 4ün yeniden ustalaştırılmış bir sürümüdür.
Rune Factory: Tides of Destiny olarak bilinen Rune Factory: Oceans in Japan, Neverland Co.
Yorumlar
Yorum ekle