Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Leisure Suit Larry 7: Love for Sail Türkçe yama

29.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Leisure Suit Larry 7: Love for Sail. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: live_4_ever, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Leisure Suit Larry 7: Love for Sail (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Leisure Suit Larry 7: Love on the Wave aslında Larry Lafferın maceralarının altıncı bölümüdür ve çoğu hayran tarafından Al Lowe tarafından yaratılan macera serisinin son bölümü olarak kabul edilir.

İndirme sayısı:
8793
Yayın yılı:
1997





Leisure Suit Larry 7: Love for Sail oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Leisure Suit Larry 7: Love for Sail dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Leisure Suit Larry 7: Love for Sail klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Leisure Suit Larry 7: Love for Sail ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Leisure Suit Larry 7: Love for Sail oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Leisure Suit Larry 7: Love for Sail içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Leisure Suit Larry kimdir? Sözlükte nerd kelimesine bakarsanız, Leisure Suit Larrynin resmini bir tanım olarak bulmakla yükümlüsünüz.
Leisure Suit Larry: Reloaded, Larry Laffer adında bir erotomanyakın hikayesini anlatan macera oyunları serisinin ilk bölümünün yeniden çevrimidir.
Larry Cum Laude! Üniversite Larry için zordur, temelde ara sıra çıkıp kızlara asılan zavallı bir zavallıdır, ancak işler her zaman korkunç bir şekilde ters gider.
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice, 1987 yılına dayanan bir dizi mizahi tıkla ve tıkla macera oyununun başka bir parçasıdır.
Orijinal Larry artık bir film patronu, ama bir sorunu var… yolun karşısındaki stüdyo her zaman ne yaptığını biliyor gibi görünüyor: stüdyoda bir köstebek olmalı!
Yorumlar
Yorum ekle