Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tango Fiesta Türkçe yama

19.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tango Fiesta. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama hezz.

Oyun için türkçe yama metni Tango Fiesta (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
PS4, XONE ve PC için Tango Fiesta, klasik yukarıdan aşağıya görünümden oynanan bir 2D nişancı oyunudur. Oyun, 1980lerin aksiyon filmlerine atıfta bulunuyor ve çoğunlukla mobil oyunlar için popüler olan bağımsız, Londra merkezli bir stüdyo olan Spilled Milk tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
8896
Yayın yılı:
2015





Tango Fiesta oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tango Fiesta dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tango Fiesta klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tango Fiesta ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tango Fiesta oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tango Fiesta içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hi-Fi Rush bir TPP ritim aksiyon oyunudur. The Evil In ve Ghostwire: Tokyonun yaratıcıları Tango GameWorks tarafından geliştirildi ve Bethesda Softworks tarafından yayınlandı.
Siesta Fiesta, sevilen Fiestanın evi olan Fiestavillede türünün tek örneği bir tura çıkarken, oyuncuların erteleyen Siestanın kontrolünü ele geçirdiği renkli bir aksiyon oyunudur.
Ignition Entertainment ve Zombie Studios, Blacklight: Tango Downı duyurmaktan gurur duyar.
The Assignment, Tango Gameworksün üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu Evil Within için ilk DLCdir.
Fiesta, daha iyi ekipman ve deneyim kazanmak için düzinelerce görevi gerçekleştirdiğimiz ve yüzlerce canavarı yendiğimiz Outspark stüdyosundan bir başka MMORPG.
Yorumlar
Yorum ekle