Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kirby & the Amazing Mirror Türkçe yama

19.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Kirby & the Amazing Mirror. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Kirby & the Amazing Mirror (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
Ayna Dünyası karanlık bir gölge tarafından istila edildi. İşleri yoluna koymak için, Kirbynin cep telefonunu alması ve bir destek çağırması gerekecek - kendisi!

İndirme sayısı:
10590
Yayın yılı:
2004





Kirby & the Amazing Mirror oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kirby & the Amazing Mirror dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kirby & the Amazing Mirror klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kirby & the Amazing Mirror ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kirby & the Amazing Mirror oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kirby & the Amazing Mirror içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kirbynin Hypernova yeteneğiyle ağaçları, engelleri ve devasa sahne parçalarını yok edin ve Archer gibi destansı yeni hareketleri kopyalamak için düşmanları içinize çekin.
Kirby: Battle Royale, Kirby serisinin yıllardır geliştirilen bir başka oyunudur.
Kierby and the Rainbow Paintbrush for WiiU, Nintendonun en popüler karakterlerinden biri olan Kirby adlı pembe topu içeren başka bir platform oyunudur.
Kirby Star Allies, popüler platform oyunları serisine bir başka giriştir.
Bir Pembe Kahramanda Yeni Bir Dönüş Bir gün, elinde sihirli değnek olan bir kötü adam belirir ve Kirby™yi 10 parçaya böler.
Yorumlar
Yorum ekle