Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Quantum Rush Online Türkçe yama

28.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Quantum Rush Online! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: MTCT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Quantum Rush Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Quantum Rush, çok uzun süredir ihmal edilmiş özel bir tür olan aksiyon dolu fütüristik bir çevrimiçi yarış oyunudur. Şimdi, Quantum Rush devralıyor!

İndirme sayısı:
8342
Yayın yılı:
2014





Quantum Rush Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Quantum Rush Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Quantum Rush Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Quantum Rush Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Quantum Rush Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Quantum Rush Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Quantum Error, FPS ve hayatta kalma korkusunun bir karışımıdır. Oyun, bağımsız Amerikan stüdyosu TeamKill Media tarafından geliştirildi.
Küçük bir çocukken amcanızı ziyarete bırakıldığında, bir şeylerin yanlış olduğunu fark edersiniz.
Quantum League, zaman manipülasyonu ve kendisiyle işbirliği yapma ihtiyacı biçiminde türe yeni bir soluk getiren çok oyunculu için tasarlanmış bir FPSdir.
Film Müziği: Quantum Redshift, progresif Hollandalı dans grubu Junkie XL veya kısaca JXL tarafından oluşturulan özelleştirilmiş bir film müziğine sahiptir.
Quantum Rush: Champions, PC için aksiyon dolu, fütüristik bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle