Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Speedball 2 HD Türkçe yama

28.08.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Speedball 2 HD. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Speedball 2 HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
Speedball 2 HD, orijinal olarak Bitmap Brothers tarafından geliştirilen ve ilk olarak 1990da Atari ST için piyasaya sürülen klasik, fütüristik siberpunk spor oyunu Speedballın modern bir reenkarnasyonu.

İndirme sayısı:
10561
Yayın yılı:
2013





Speedball 2 HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Speedball 2 HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Speedball 2 HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Speedball 2 HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Speedball 2 HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Speedball 2 HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Little Folk of Faery, Fransız geliştirme stüdyosu Kylotonn Entertainmentın (Bet on Soldier: Blood Sport, Speedball 2: Tournament ve diğerleri) gündelik piyasaya yönelik bir önerisidir.
Metal Fist: Urban Domination, Real Boxing, Godfire: Rise of Prometheus veya Speedball 2 HD gibi oyunlarla tanınan Polonyalı Vivid Games stüdyosunun bir başka yapımı.
Speedball Arena, Commodore Amiga bilgisayarlarında yayınlanan ve oldukça acımasız bir karakterin fütüristik spor yarışmalarına tekrar katılacağımız ünlü bir hitin yeniden çevrimidir.
AND ve iOSta yayınlanan Layton Brothers Mystery Room, bir dedektif macera oyunudur.
İlk olarak 1990da o sırada mevcut olan çeşitli platformlarda piyasaya sürülen Speedball 2nin yeniden yapımı.
Yorumlar
Yorum ekle