Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hockey Manager Türkçe yama

04.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Hockey Manager. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama IRAQ ATT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Hockey Manager (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Bigpointin "oynaması ücretsiz" tarayıcı oyunları portföyü, çeşitli spor disiplinlerinin yöneticilerini içerir. Hockey Manager, her zaman kendi takımını yönetme hayali kuran hokey hayranları için hazırlanmıştır.

İndirme sayısı:
10730
Yayın yılı:
2007





Hockey Manager oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hockey Manager dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hockey Manager klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hockey Manager ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hockey Manager oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hockey Manager içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Franchise Hockey Manager 8, oyuncuların kendilerini bir buz hokeyi takımının menajeri olarak test etmelerini sağlayan bir spor stratejisidir.
2005 için tamamen kaplanabilir bir kullanıcı arabirimi, sağ fare tıklaması kullanma yeteneği ve artırılmış çözünürlük dahil olmak üzere yeni bir görünüm ve personel Kullanıcılar, oyuna koçluk
NHL™ Eastside Hockey Manager™ 2007, yeni sezona dünyanın en kapsamlı hokey yönetimi simülasyonu olarak giriyor.
Franchise Hockey Manager 7, 2014 yılında piyasaya sürülen ve Alman stüdyo Out of the Park Developments tarafından üretilen bir dizi strateji oyununun bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle