Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Asphalt Street Storm Racing Türkçe yama

23.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Asphalt Street Storm Racing, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SHWZ.

Oyun için türkçe yama metni Asphalt Street Storm Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
PC, AND vb. için Asphalt Street Racing, Gameloftun bir drag yarış oyunudur. Yapım, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir mod kullanır. Mekanik Adından da anlaşılacağı gibi, oyun, önceki taksitlerden büyük ölçüde farklı olmasına rağmen, popüler Asphalt mobil serisinin bir parçasıdır.

İndirme sayısı:
10809
Yayın yılı:
2017





Asphalt Street Storm Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Asphalt Street Storm Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Asphalt Street Storm Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Asphalt Street Storm Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Asphalt Street Storm Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Asphalt Street Storm Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Asphalt Nitro, Fransız stüdyo Gameloft tarafından geliştirilen bir arcade yarış oyunudur.
L.A. Street Racing, son zamanlarda oldukça popüler olan bir araba oyunu türünün temsilcisidir.
Street Racing Stars, Russian Rally veya Russian Street Challenge gibi yapımlarla tanınan Rus geliştirme stüdyosu Supreme Bit Entertainmentın eseridir.
Ford Street Racing, benzersiz bir hızlı ve öfkeli takım yarışı deneyimi için sizi LAnın güneşten ağartılmış sokaklarına götürür.
Asphalt 9: Legends, serinin önceki tüm bölümlerinden ve Asphalt Overdrive, Asphalt Nitro, Asphalt Xtreme veya Asphalt Street Storm Racing gibi yan projelerden sorumlu stüdyo Gameloft tarafından
Yorumlar
Yorum ekle