Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Electronic Super Joy Türkçe yama

29.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Electronic Super Joy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Electronic Super Joy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
PC, XONE ve PS4 platformlarında Electronic Super Joy, bağımsız geliştirme stüdyosu Michael Todd Gamesin klasik arcade 2D platformlarının hayranlarına yönelik bir önerisidir.

İndirme sayısı:
9979
Yayın yılı:
2013





Electronic Super Joy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Electronic Super Joy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Electronic Super Joy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Electronic Super Joy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Electronic Super Joy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Electronic Super Joy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS3 ve PSVde yayınlanan Super Heroine Chronicle, Namco Bandai ve Banpresto geliştirme stüdyosunun sıra tabanlı taktik savaş sistemi ile anime ve jRPG oyunlarının hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Super Splatters, SpinkySnail stüdyosunun yıkıma da aşina olan arcade meraklılarına yönelik bir önerisidir.
SimCitynin şaşırtıcı başarısının ve devamı SimEarthin pek de hevesli olmayan bir şekilde kabul edilmesinden sonra, Maxis bir sonraki oyununun temasıyla şaşırtıyor ve oyunculara karıncaların
Super Exploding Zoo, kule savunma unsurlarıyla karıştırılmış PS4 ve PSV için iki boyutlu bir arcade/mantık oyunudur.
Super Laser Racer, öncelikle New Star Soccer serisi futbol simülasyonlarından bilinen İngiliz New Star Games stüdyosunun kuşbakışı klasik, atari yarış oyunlarının meraklılarına yönelik bir önerisidir.
Yorumlar
Yorum ekle