Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A.V.A: Dog Tag Türkçe yama

17.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz A.V.A: Dog Tag. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir BetaMaster.

Oyun için türkçe yama metni A.V.A: Dog Tag (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
AVA: Dog Tag, çağdaş savaş bölgelerini göstermeye odaklanan ücretsiz bir taktik birinci şahıs nişancı oyunudur. Üretim, 2011de piyasaya sürülen AVA: Alliance of Valliant Armsın gözden geçirilmiş bir versiyonudur (oyun sunucuları Haziran 2018in sonunda kapatıldı).

İndirme sayısı:
9145
Yayın yılı:
2023





A.V.A: Dog Tag oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A.V.A: Dog Tag dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A.V.A: Dog Tag klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A.V.A: Dog Tag ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A.V.A: Dog Tag oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A.V.A: Dog Tag içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
CrossFire, tamamen ücretsiz bir çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur.
Twisted Metal: Black Online, en oynanabilir atari oyunlarından birinin gözden geçirilmiş versiyonudur.
Bulletstorm: PC, PS4 ve XONE için Full Clip Edition, People Can Flyın ilk olarak 2011de Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için piyasaya sürdüğü birinci şahıs nişancı oyununun yeniden düzenlenmiş bir
PS4, PC ve XONE için Moving Hazard, Nexuiz için popüler bir geliştirici olan IllFonic tarafından oluşturulan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Jagged Alliance: Back in Action, video oyunları tarihindeki en iyi taktik sıra tabanlı oyunlardan biri olarak kabul edilen 1999daki Jagged Alliance 2nin oldukça değiştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle