Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pandemic: The Board Game Türkçe yama

08.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pandemic: The Board Game. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir turckeyamaMUSiC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Pandemic: The Board Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Pandemic: board game, Z-Man Games tarafından yaratılan ortak bir tahta oyunudur. Oyuncular, dünyayı dolaşan ve insanlığı tehdit eden salgın hastalıklarla savaşan çeşitli alanlarda uzmanların rolünü üstleniyor.

İndirme sayısı:
9590
Yayın yılı:
2013





Pandemic: The Board Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pandemic: The Board Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pandemic: The Board Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pandemic: The Board Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pandemic: The Board Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pandemic: The Board Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hoyle Puzzle and Board Games 2012, Encore Software stüdyosunun geleneksel tahta ve mantık oyunları hayranlarına hitap eden bir üretimidir.
A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, George R.R. Martinin Song of Ice and Fire evreninde geçen kült masa oyununun dijital versiyonudur.
Spyglass Board Games, Satranç, Dama, Mancala ve Reversi gibi klasik tahta oyunlarına yeni ve eğlenceli bir bakış sunuyor.
Enemy On Board, Andromeda adlı bir uzay gemisinde geçen asimetrik bir çevrimiçi oyundur.
Favorilerinizi Çalmak İçin İhtiyacınız Olan Her Şey Tüm favorileriniz burada.
Yorumlar
Yorum ekle