Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Verdun Türkçe yama

27.12.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Verdun. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama S.T.A.R.S. sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Verdun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
Birinci Dünya Savaşının en önemli muharebelerinden birinin gerçekliğini yeniden üreten çevrimiçi bir nişancı oyunu. Tarafı seçtikten sonra, çeşitli uzmanlıklara sahip dört askerden oluşan bir manga oluşturuyoruz ve Verdunu çevreleyen aslına uygun olarak haritalanmış alanlarda savaşlara katılıyoruz.

İndirme sayısı:
10000
Yayın yılı:
2015





Verdun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Verdun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Verdun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Verdun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Verdun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Verdun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
1917 The Alien Invasion DX, Heidelberg merkezli Alman stüdyosu Andrade Games tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur.
Isonzo, bizi Birinci Dünya Savaşı zamanlarına götüren, çok oyunculu için geliştirilmiş gerçekçi bir FPSdir.
1944 Burning Bridges, II. Dünya Savaşının en önemli askeri operasyonlarından birinin, yani Müttefik birliklerin Normandiyaya inişinin (D-Day kod adıyla da bilinir) gidişatını yeniden yaratan sıra
Steel Ocean, çoğunlukla İkinci Dünya Savaşı döneminden kalma, aslına uygun olarak yeniden yaratılmış onlarca gemiyi içeren deniz PvP savaşlarına odaklanan bir MMO oyunudur.
Mini-Putt: Nihai Mücadele! minyatür golf olarak bilinen eğlence gerçekliğini aslına uygun olarak yeniden yaratmaya çalışan bir spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle