Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battles in Italy Türkçe yama

20.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Battles in Italy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Battles in Italy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
İtalyadaki Savaşlar, İtalyan Seferindeki üç önemli savaşı kapsar. Kod adı Husky Operasyonu olan Sicilyanın işgali, Salernodaki çıkarmalar, kod adı Çığ Operasyonu ve Anziodaki çıkarmalar, kod adı Shingle Operasyonu.

İndirme sayısı:
9457
Yayın yılı:
2005





Battles in Italy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battles in Italy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battles in Italy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battles in Italy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battles in Italy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battles in Italy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Air Battles: Sky Defender sizi II. Dünya Savaşından kalma bir hava muharebe ortamına sokar.
Napolyon çağına geri dönün ve bu askeri dehanın izinden gidin! İtalyadaki Napoleon, hem stratejik hareket seviyesini hem de oynanabilir taktik savaşlarla birleştirilmiş lojistiği içeren altıgen
Fortress Italy, Müttefiklerin İtalyayı İkinci Dünya Savaşından çıkarma mücadelesini kapsayan yeni bir Combat Mission oyunları ailesidir.
İtalya Kalesi: Gustav Hattı, İtalyan anakarası için Salerno, Anzio ve Monte Cassino çevresinde dönen ve 4 Haziran 1944te Romanın ele geçirilmesiyle sonuçlanan umutsuz savaşı tasvir ediyor.
Bloons TD Battles 2, PvP modu ve kule savunma unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle