Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hot Farm Africa Türkçe yama

19.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Hot Farm Africa. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir BACKLASH.

Oyun için türkçe yama metni Hot Farm Africa (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
Hot Farm Africa, Rocket Games stüdyosundan, egzotik bir hayvanat bahçesini yönetmede ellerini denemek isteyen sözde sıradan (ara sıra oyuncular) hitap eden geliştiricilerin bir önerisidir.

İndirme sayısı:
8820
Yayın yılı:
2012





Hot Farm Africa oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hot Farm Africa dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hot Farm Africa klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hot Farm Africa ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hot Farm Africa oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hot Farm Africa içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Global Touring Challenge Africanın (GTC) gelişi, ralli sürüşünün tüm arazi heyecanlarını olağanüstü yeni gerçekçilik seviyelerine taşıyor.
Theatre of War 2: Africa 1943, 1943te Tunus, Kuzey Afrikadaki olayları kapsar.
Oyuna Genel Bakış Mızrağınızı alın ve 13. yüzyıl Afrikasında unutulmaz bir maceraya çıkın.
Wii için SimAnimals Africa Eğlenceli yeni bir sanat stiliyle SimAnimals Africa, oyuncuların ormanlarda, çöllerde, savanlarda, nehir deltalarında ve daha fazlasında maceraya atılırken vahşi Afrika
Safari Photo Africa: Wild Earth, oyuncuların Afrikanın en güzel hayvan türlerinin fotoğrafları için benzersiz bir avda yer aldığı, şiddet içermeyen bir aile macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle