Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Home Wind Türkçe yama

29.09.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Home Wind. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama MODE7.

Oyun için türkçe yama metni Home Wind (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
Home Wind, bulmaca oyun öğelerine sahip minimalist bir şehir kurma oyunudur. Bağımsız bir geliştirici olan Adi Zhavo tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8943
Yayın yılı:
2023





Home Wind oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Home Wind dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Home Wind klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Home Wind ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Home Wind oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Home Wind içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wind of Luck, tipik olarak korsan atmosferinin hakim olduğu dinamik deniz savaşlarına odaklanan, PC için bir ağ PvP oyunudur.
The Stillness of the Wind, bağımsız stüdyo Memory of God tarafından geliştirilen, yaşam simülasyonu unsurları içeren bir macera oyunudur.
War Wind II: Human Onslaught, Yavaun gezegenindeki dört karşıt ırk arasındaki bir çatışmayı konu alan gerçek zamanlı bir fantezi stratejisinin devamı niteliğindedir.
Blown Away: Secret of the Wind, iOS ve ANDde bulunan bir mobil koşucu platform oyunudur.
PC için Home Sweet Home, Bangkokta kurulmuş bir stüdyo olan YGGDRAZIL GROUP tarafından geliştirilen birinci şahıs perspektif korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle