Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Infinifactory Türkçe yama

27.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Infinifactory. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama UPLiNK.

Oyun için türkçe yama metni Infinifactory (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
PC için Infinifactory, Ironclad Tactics veya SpaceChem dahil olmak üzere niş başlıklar aracılığıyla oyunculara isimlerini duyuran küçük bir ekip olan Zachtronics tarafından geliştirilen orijinal bir mantık sanal alanıdır.

İndirme sayısı:
10887
Yayın yılı:
2015





Infinifactory oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Infinifactory dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Infinifactory klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Infinifactory ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Infinifactory oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Infinifactory içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Inked, Somnium Games tarafından geliştirilen ve Brothers: A Tale of Two Sons veya Syndicate dahil olmak üzere sayısız oyunla tanınan bir stüdyo olan Starbreeze tarafından yayınlanan bir platform
Ironclad Tactics, buharla çalışan askeri robotlarla alternatif bir İç Savaş tarihinde geçen hızlı tempolu, kart tabanlı bir taktik oyunudur!
Son çağrı BBS, bulmaca oyunlarının bir koleksiyonudur. Infinifactory, Spacechem, Opus Magnum, Shenzhen I/O ve Ironclad taktikleri gibi oyunların yazarları Zachtronics Studio tarafından geliştirildi.
Molek-Syntez, portföyünde SpaceChem, Opus Magnum veya SHENZHEN I/O gibi yapımları içeren, bu türün uzmanları olan Zachtronics tarafından geliştirilen karmaşık bir bulmaca oyunudur.
SpaceChem, PC, AND ve iOS için Zachtronics Industries tarafından geliştirilen bağımsız bir mantık oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle