Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fueled Up Türkçe yama

13.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Fueled Up, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Fueled Up (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Yakıtlı, yüksek dinamik ve bir mizah dozu olan izometrik kooperatif odaklı bir arcade oyunudur. Oyun, Wrocław, Polonyada bulunan dört kişilik bir indie stüdyosu Fireline Games tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

İndirme sayısı:
9606
Yayın yılı:
2022





Fueled Up oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fueled Up dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fueled Up klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fueled Up ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fueled Up oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fueled Up içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beni bağışlayın Babam eski tarz bir FPSdir. Oyun, bağımsız bir Polonya stüdyosu olan Byte Barrel tarafından geliştirildi ve 1C Entertainment tarafından yayınlandı.
Titans Path, hayatta kalma unsurları olan bir MMO aksiyon oyunudur. Indie Avustralya stüdyosu Alderon Games tarafından geliştirildi.
Recruits, Commotion Games bağımsız stüdyosu tarafından geliştirilen Cannon Fodder, Alien Swarm veya Jagged Alliance gibi oyunlardan ilham alan izometrik bir nişancı oyunudur.
Nitro-Fueled, kült CTR: Crash Team Racingin yeniden çevriminin alt başlığıdır.
Railgrade, simülasyon unsurlarına sahip bir ekonomik stratejidir. Indie Japon stüdyosu Minakata Dynamics tarafından geliştirildi ve Epic Games tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle