Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

International Karate ++ Türkçe yama

05.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz International Karate ++. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DYNAMiCS140685.

Oyun için türkçe yama metni International Karate ++ (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
International Karate +, 1988 yılında Archer Maclean tarafından yaratılmış bir arcade oyunudur. Program, özellikle Amiga bilgisayar sahipleri arasında çok popülerdi.

İndirme sayısı:
10110
Yayın yılı:
2003





International Karate ++ oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) International Karate ++ dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales International Karate ++ klasörüne koyun.

3. Türkçe yama International Karate ++ ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


International Karate ++ oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve International Karate ++ içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Karate Panda, Playway şirketinin bilgisayar oyunlarının genç hayranlarına, özellikle de bu dost canlısı hayvanların hayranlarına yönelik bir önerisidir.
International Basketball 2010, basketbol oyunlarını simüle etmenizi sağlayan bir spor oyunudur.
Nihayet! Herkesin beklediği oyun çıktı. Yeni PC oyunu, popüler Bikini Karate Babes dövüş oyununun devamıdır.
Dünyanın ilk Bikini Dövüş Oyunu! Bikini Karate Babes burada! Oyun özellikleri: * Gerçek zamanlı olarak kontrol ettiğiniz 19a kadar dövüşen kadın.
International Cricket Captain 2009, popüler kriket yönetimi simülatörünün şimdiye kadarki en doğru, gerçekçi ve bağımlılık yapan versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle