Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

God of War III Türkçe yama

15.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, God of War III, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir iCWT.

Oyun için türkçe yama metni God of War III (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
God of War III, mükemmel aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür. Aynı zamanda PlayStation 3 konsolunda yayınlanan ilk oyundur. Hikaye Marianne Krawczyk tarafından yazılan God of War IIIün PS3 için hikayesi, oyunun en güçlü noktalarından biri.

İndirme sayısı:
9547
Yayın yılı:
2010





God of War III oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) God of War III dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales God of War III klasörüne koyun.

3. Türkçe yama God of War III ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


God of War III oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve God of War III içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adından da anlaşılacağı gibi, Mega Man 11, 1987de doğan ikonik aksiyon platform oyunları serisinin on birinci bölümüdür.
MLB Power Pros bir çizgi beyzbol oyunudur. Aynı zamanda Japonyada son derece popüler olan ürün serisinin bir başka temsilcisidir.
Deus Ex: PC, PS3 ve X360 için İnsan Devrimi, geleceğin siberpunk vizyonunda geçen ünlü aksiyon RPG serisinin bir sonraki bölümüdür.
Battlefield 2142, Digital Illusionsın Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Battlefield 2 ve çok sayıda uzantıyı içeren popüler taktik aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
8-bit bilgisayar meraklıları, Roland Pantola adını 1990ların başında LK Avalon tarafından yayınlanan mükemmel maceralarla ilişkilendirir.
Yorumlar
Yorum ekle