Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

River City: Tokyo Rumble Türkçe yama

06.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız River City: Tokyo Rumble. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni River City: Tokyo Rumble (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
River City: Tokyo Rumble, Nekketsu Kouha Kunio-Kun SP: Rantou Kyousoukyokunun İngilizce versiyonudur. Başlık, oyunculara uzun yıllardır eşlik eden Kunio-kun serisine ait.

İndirme sayısı:
10499
Yayın yılı:
2013





River City: Tokyo Rumble oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) River City: Tokyo Rumble dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales River City: Tokyo Rumble klasörüne koyun.

3. Türkçe yama River City: Tokyo Rumble ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


River City: Tokyo Rumble oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve River City: Tokyo Rumble içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
River City Girls Zero, Batıda River City olarak bilinen Kunio-kun adlı Japon beatem up serisinin bir yan ürünü ve River City Girls alt döngüsünün bir ön bölümüdür.
River City: 3DS için Rival Showdown, 2016 yılında Japonyada piyasaya sürülen bir oyun olan Downtown Nekketsu Monogatari SPnin batı versiyonudur.
River City Girls, 1986da başlayan beatem up serisi Kunio-kunun (Batıda River City olarak bilinir) bir yan ürünü.
River City Ransom: Knights of Justice, sınırlı ilgiye rağmen bugün hala geliştirilmekte olan popüler Kunio-kun serisinin bir sonraki bölümüdür.
River City Saga: Three Kingdoms, 1986da başlayan Kunio-Kun (Batıda River City olarak bilinir) adlı bir beatem up serisinin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle