Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MapleStory Blitz Türkçe yama

25.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız MapleStory Blitz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Anthrox, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni MapleStory Blitz (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
MapleStory Blitz, kart ve strateji oyununun bir karışımıdır. Yapım, şu ana kadar esas olarak MMORPGlerden bilinen MapleStory serisine aittir. Bu unvanın oluşturulmasından Koreli şirket NEXON Company sorumludur.

İndirme sayısı:
8595
Yayın yılı:
2023





MapleStory Blitz oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MapleStory Blitz dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MapleStory Blitz klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MapleStory Blitz ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MapleStory Blitz oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MapleStory Blitz içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Blitz Edition, 2011 IL-2 Sturmovik: Cliffs of Doverın geliştirilmiş bir versiyonudur.
Heyecan verici hitler ve muhteşem oyunlar yepyeni NFL Blitz ile geri döndü.
MapleStory 2, 2003 yılındaki popüler, oynaması ücretsiz MMORPGnin devamı niteliğinde olup, bağımsız bir başlık olarak tasarlanmıştır, büyük ölçüde arketipiyle ilgisizdir ve eski yapımla aynı anda
Pocket MapleStory, bir Kore MMORPG serisinin mobil uygulamasıdır. PC versiyonuna benzer şekilde üretim, freemium modelinde mevcuttur.
MapleStory, Güney Koreli Wizet şirketi tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz, 2D, yandan kaydırmalı, çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle