Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Will of Steel Türkçe yama

04.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Will of Steel. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ENGiNE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Will of Steel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Oyunların Açıklaması Will of Steel, bazı RPG unsurları içeren modern bir savaş taktik 3D RTS oyunudur. Oyuncuya komuta edebileceği bir tabur atanır.

İndirme sayısı:
10032
Yayın yılı:
2005





Will of Steel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Will of Steel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Will of Steel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Will of Steel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Will of Steel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Will of Steel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battleline: Steel Warfare for PC, arcade ve stratejik oyunların unsurlarını harmanlayan çok oyunculu bir savaş oyunudur.
Red Steel 2, 2006nın sonlarında piyasaya sürülen popüler bir Nintendo Wii oyununun devamı olan bir FPP shooter oyunudur.
"Steel Armor: Blaze of War" özgün ve dinamik bir tank simülatörüdür.
Steel Rain, strateji oyunu ve RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş, PC ve XONEda yayınlanan bir 2D yandan kaydırmalı nişancı oyunudur.
Steel Rats, Polonya stüdyosu Tate Multimediadan bir aksiyon yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle