Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Settlers: Rise of an Empire Türkçe yama

26.10.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Settlers: Rise of an Empire, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama RECOiL sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Settlers: Rise of an Empire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
The Settlers: Rise of an Empire, ilk olarak 1993 yılında Blue Byte Software tarafından piyasaya sürülen oldukça popüler bir strateji oyunu serisinin bir başka bölümüdür.

İndirme sayısı:
10831
Yayın yılı:
2007





The Settlers: Rise of an Empire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Settlers: Rise of an Empire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Settlers: Rise of an Empire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Settlers: Rise of an Empire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Settlers: Rise of an Empire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Settlers: Rise of an Empire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Settlers II, Blue Byteın yerleşimler kurup geliştirdiğimiz harika bir ekonomik strateji oyununun devamı niteliğindedir.
The Settlers: Rise Of An Empire The Eastern Realm, popüler ekonomi simülasyon serisinin altıncı bölümü olan The Settlers: Rise of an Empire PC için ilk resmi genişleme paketidir.
Settlers IV, BlueByte Software tarafından geliştirilen Settlers serisinin dördüncü bölümüdür.
The Settlers 7: Paths to a Kingdom DLC 3, 2010 yılında piyasaya sürülen bir ekonomik strateji oyununun genişletilmesidir.
Settlers IV: The New World, ünlü Settlers serisinin dördüncü bölümünün üçüncü eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle