Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World of Final Fantasy Maxima Türkçe yama

17.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz World of Final Fantasy Maxima. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama RNDD.

Oyun için türkçe yama metni World of Final Fantasy Maxima (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
World of Final Fantasy Maxima, 2016da PlayStation 4, PC ve PlayStation Vitada piyasaya sürülen asırlık jRPG serisinin bir yan ürünü olan World of Final Fantasynin geliştirilmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
8132
Yayın yılı:
2018





World of Final Fantasy Maxima oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World of Final Fantasy Maxima dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World of Final Fantasy Maxima klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World of Final Fantasy Maxima ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World of Final Fantasy Maxima oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World of Final Fantasy Maxima içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Final Fantasy: Awakening, Perfect World tarafından geliştirilen bir aksiyon-RPGdir.
PC, PS4 ve PSV için World of Final Fantasy, PlayStation ailesi konsollarının en genç kullanıcıları ile hazırlanan Final Fantasy serisinin yan ürünü olan bir jRPG oyunudur.
PSPde yayınlanan Final Fantasy Agito XIII, iyi bilinen jRPG serisinin bir yan ürünü.
World of Final Fantasy: AND ve iOS için Meli Melo, Square Enixin bir iç stüdyosu tarafından oluşturulan World of Final Fantasynin mobil bir yan ürünü.
PC, PS4 vb. için Final Fantasy X-2 HD, Final Fantasynin 2001de piyasaya sürülen onuncu bölümünün doğrudan devam oyununun geliştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle