Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Timberman Türkçe yama

14.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Timberman. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Timberman (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Timberman, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu Digital Melody tarafından oluşturulmuş basit bir platform oyunudur. İsteğe bağlı mikro işlemlerle oynaması ücretsiz iş modelini temel alır.

İndirme sayısı:
8906
Yayın yılı:
2014





Timberman oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Timberman dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Timberman klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Timberman ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Timberman oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Timberman içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta bulunan Spellbinders, bir ağ savaşı stratejisidir. Oyun, isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde mevcuttur.
iOS ve AND için Mobile Strike, bir mobil strateji savaş oyunudur. Game of War yaratıcıları Machine Zone stüdyosu tarafından geliştirilen bu oyun, isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz
Guardians: A Torchlight Game, Perfect World tarafından AND ve iOS sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilen ve isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde dağıtıldığı bir
AND, WP ve iOS için FIFA Mobile bir atari futbol oyunudur. İsteğe bağlı mikro işlemlerle oynaması ücretsiz modeli kullanır.
Ragewar, isteğe bağlı mikro dönüşümler ve bir enerji sistemi ile Fury Studio tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz bir MMO strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle