Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Türkçe yama

10.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Danganronpa: Trigger Happy Havoc! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Danganronpa: Trigger Happy Havoc (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Danganronpa: PC, PSP ve PSV için Trigger Happy Havoc, alışılmışın dışında bir görsel roman macera oyunudur. Oyunda oyuncu, kilitli bir okuldan kaçmaya çalışan ve meslektaşları tarafından işlenen cinayetlerin gizemlerini çözmeye çalışan bir lise öğrencisinin rolünü üstlenir.

İndirme sayısı:
10018
Yayın yılı:
2010





Danganronpa: Trigger Happy Havoc oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Danganronpa: Trigger Happy Havoc dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Danganronpa: Trigger Happy Havoc klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Danganronpa: Trigger Happy Havoc ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Danganronpa: Trigger Happy Havoc oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Danganronpa: Trigger Happy Havoc içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Danganronpa V3: PC, PS4 ve PSV için Killing Harmony, görsel roman serisinin üçüncü bölümüdür.
PC, PSP ve PSV için Danganronpa 2: Hoşçakal Despair (Japonyada Super Tangronpa 2 Sayonara Zetsubo Gakuen), Popüler Oyun Danganronpa: PSPde piyasaya sürülen Happy Havocu tetikleyen görsel yeni bir
Danganronpa markasının 10. yıldönümünü kutlamak için Spike Chunsoft stüdyosu (Zanki Zero: The Last Beggining, 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors), bir grup çocuğun kavga ettiği kült görsel
Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls, Spike Chunsoft stüdyosu tarafından yaratılmış, hayatta kalma korku unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Danganronpa 1-2 Reload, Japonyanın popüler görsel roman macera serisinin iki bölümünden oluşan bir settir.
Yorumlar
Yorum ekle