Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dusk-12 Türkçe yama

17.06.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dusk-12. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Cerberus.

Oyun için türkçe yama metni Dusk-12 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
DUSK-12. Mükemmel askeri yaratma projesi kontrolden çıktı ve kendisini tedavi edilemez bir virüse dönüştürdü. Sakinleri kana susamış suikastçılara dönüştüğü için tüm şehir şimdi karantina altında.

İndirme sayısı:
10654
Yayın yılı:
2007





Dusk-12 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dusk-12 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dusk-12 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dusk-12 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dusk-12 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dusk-12 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dusk Diver 2, 2019da piyasaya sürülen RPG unsurlarına sahip dinamik aksiyon oyunları serisinin ikinci bölümüdür.
Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk DX, Japon RPG Atelier Ayesha: The Alchemist of Duskın geliştirilmiş ve içerik bakımından zenginleştirilmiş bir versiyonudur.
PSVdeki Atelier Shallie Plus: Alchemists of the Dusk Sea, PlayStation 3te bulunan Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Seanin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Dusk Diver, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir beat em up aksiyon oyunudur.
Shallie Atelier: PlayStation 4teki Alchemists of the Dusk Sea, 1997de PlayStationda doğan Atelier serisinin on altıncı bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle