Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Purge Türkçe yama

26.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Purge. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Purge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Yalnızca çok oyunculu eğlence için tasarlanmış Rol Yapma Oyunu ve Birinci Şahıs Nişancı türlerinin bir karışımı. Ortak yaratıcısı, popüler Quake moda Geleceği Fanteziye Karşı (FvF) yazarı Bay Richard "Hap" Cheungdur.

İndirme sayısı:
10511
Yayın yılı:
2003





Purge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Purge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Purge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Purge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Purge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Purge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Quake III: Revolution, Quake III: Arenanın (1999un sonunda PClerde yayınlandı) yalnızca PlayStation 2 için özel sürümüdür.
MMO Evolutionın Yazarı Robert Rice tarafından yaratılan Immortal Destiny™, oyuncuları güçlendirmek ve olağanüstü deneyimler ve eğlence sağlamak için tasarlanmış ilk gerçekten evrimsel çok oyunculu
Purge Jihad, 2003ün başında yayınlanan Purge shooter oyununun devamı niteliğindedir.
Blunt Force, yalnızca sanal gerçeklik ve şimdiye kadar yalnızca diğer geliştiricilerin oyunlarının dijital sürümlerinin anahtarlarını satan G2Anın ilk oyunu için tasarlanmış bir PC birinci şahıs
Quake Champions, efsanevi Quake serisinin beşinci büyük bölümü ve serinin tamamen çok oyunculu eğlence için tasarlanmış ikinci oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle