Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gran Turismo HD Concept Türkçe yama

30.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Gran Turismo HD Concept. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir THETA.

Oyun için türkçe yama metni Gran Turismo HD Concept (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Gran Turismo HD Concept, popüler bir yarış markasını PlayStation 3 platformuna yerleştirmeye yönelik ilk girişimdir. Bu ürün, PS3 için Gran Turismo 5 için tasarlanmış seçilmiş araçlara sahip olsa da, PlayStation 2den Gran Turismo 4ü temel aldığı için aslında iki nesil konsol arasında bir köprüdür.

İndirme sayısı:
10447
Yayın yılı:
2006





Gran Turismo HD Concept oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gran Turismo HD Concept dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gran Turismo HD Concept klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gran Turismo HD Concept ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gran Turismo HD Concept oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gran Turismo HD Concept içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gran Turismo serisi bir sistem satıcısıdır. Dördüncü taksit dünya çapında 10 milyondan fazla sattı.
PS1deki Gran Turismo 2, pistteki araç davranışının gerçekçi bir temsiline odaklanan, beğenilen yarış oyununun bir devamıdır.
"Gran Turismo Concept" neredeyse 100 araba sunuyor. Bunların arasında önceki bölümden iyi bilinen modeller var, aynı zamanda çok sayıda tamamen yeni tasarımlar veya sadece iyi bilinen arabaların daha
Gran Turismo 7, PlayStation konsolları için piyasaya sürülen popüler yarış simülatörü serisinin bir sonraki bölümüdür.
Gran Turismo 3: A-Spec for PS2, PlayStation Kazunori Yamauchi için önceki her iki bölümü de yaratan aynı tasarımcı tarafından yönetilen bir Japon şirketi olan Polyphony Digital tarafından
Yorumlar
Yorum ekle