Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Quest for Infamy Türkçe yama

21.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Quest for Infamy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AGES.

Oyun için türkçe yama metni Quest for Infamy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Quest For Infamy, karanlık bir geçmişten kaçtıktan sonra yeniden başlamaya çalışan “Mister Roehm” kimliğini üstlendiğiniz klasik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10346
Yayın yılı:
2014





Quest for Infamy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Quest for Infamy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Quest for Infamy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Quest for Infamy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Quest for Infamy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Quest for Infamy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Quest Rivals, Square-Enix tarafından geliştirilen bir kart oyunudur.
Quest, PC, AND ve iOSta yayınlanan klasik bir cRPGdir. Redshift stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Mystic Quest HD Remaster, Mystic Quest Legendin (Final Fantasy: Mystic Quest olarak da bilinir) 1992den yenilenmiş bir versiyonudur.
Buccaneer, oyuncuların tüm zamanların en kötü şöhretli korsan kaptanı olmaya ve The Hall of Infamyde isimlerini kazımaya çalıştıkları tek ve çok oyunculu bir oyundur.
SWITCH ve PS4 için Dragon Quest Builders 2, popüler Dragon Quest serisinin başka bir yan ürünü ve aynı zamanda Dragon Quest Buildersın devamı niteliğindedir – iyi karşılanmış, 2016nın güçlü bir
Yorumlar
Yorum ekle