Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Quest for Glory: So You Want to Be a Hero Türkçe yama

28.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Quest for Glory: So You Want to Be a Hero. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Quest for Glory: So You Want to Be a Hero (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Demek Bir Kahraman Olmak İstiyorsun Ünlü Maceracıların Yazışma Okulu mezunu olarak, haydutlarla savaşmak, canavarları katletmek ve krallığı kurtarmak için fazlasıyla yeterlisin.

İndirme sayısı:
9442
Yayın yılı:
1989





Quest for Glory: So You Want to Be a Hero oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Quest for Glory: So You Want to Be a Hero dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Quest for Glory: So You Want to Be a Hero klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Quest for Glory: So You Want to Be a Hero ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Quest for Glory: So You Want to Be a Hero oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Quest for Glory: So You Want to Be a Hero içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Trial by Fire, 1989 Quest for Glory macerasının doğrudan devamıdır.
Kuralları SİZİN belirlediğiniz eğlence dolu bir macera! Kara büyü sizi Mordaviaya çekti.
Quest for Glory V: Dragon Fire, Sierrra Entertainment tarafından yaratılan en eski serilerden birinin başka bir bölümüdür ve aksiyon ve hikaye öğelerinin ustaca bir karışımıyla öne çıkar.
Sea Hero Quest VRda bir denizci rolünü oynuyoruz. Oyun, insanların hareket ettikleri ortamda nasıl gezindiklerini keşfetmek için bir araç olarak oluşturuldu.
Next Up Hero, Scribblenauts, Locks Quest ve Drawn to Life gibi oyunlar üzerinde çalıştığı bilinen Joe Tringali tarafından oluşturulan bir ekip olan Digital Continue tarafından geliştirilen orijinal
Yorumlar
Yorum ekle