Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heavyweight Transport Simulator 3 Türkçe yama

07.04.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Heavyweight Transport Simulator 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Black_X, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Heavyweight Transport Simulator 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Ağır Taşıma Simülatörü 3, kamyon sürüş simülatörleri serisinin üçüncü bölümüdür. UIG Entertainmenttaki geliştiriciler, önceki oyunlardan bilinen çözümleri geliştirdiler ve yeni özelliklerle zenginleştirdiler.

İndirme sayısı:
10762
Yayın yılı:
2013





Heavyweight Transport Simulator 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heavyweight Transport Simulator 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heavyweight Transport Simulator 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heavyweight Transport Simulator 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heavyweight Transport Simulator 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heavyweight Transport Simulator 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Profesyonel Offroad Transport Simulator dev4play (bağımsız bir stüdyo) tarafından oluşturuldu ve Polonyalı bir şirket olan Fat Dog Games tarafından yayınlandı.
Professional Lumberjack 2015, Heavyweight Transport Simulator, American Trucker: The Simulation veya Roadworks Simulator gibi diğer simülatörlerle tanınan stüdyo UIG Entertainmentın popüler video
PARA. GÜÇ. SAYGI. yenilmez. Tartışmasız. Dokunulmaz. Sen dünyanın Ağır Siklet Şampiyonusun.
Car Transport Simulator, oyuncunun çeşitli araba türlerini taşıyan bir treylerin sürücüsü rolünü oynamasına izin veren bir simülatör oyunudur.
Heavy Transport Simulator 2, stratejik unsurlara sahip bir simülasyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle