Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Muszelkowe Serce Türkçe yama

01.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Muszelkowe Serce. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama FAiRLiGHT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Muszelkowe Serce (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Muszelkowe Serce çocuklar için eğitici bir oyundur. Anlatılan yapım, voleybol, bilek güreşi, kupa doldurma, dondurma satışı, bulmaca çözme, denizde dalış ve kütüphanede kitap düzenleme gibi bir dizi oyunu içeriyor.

İndirme sayısı:
10810
Yayın yılı:
2006





Muszelkowe Serce oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Muszelkowe Serce dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Muszelkowe Serce klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Muszelkowe Serce ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Muszelkowe Serce oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Muszelkowe Serce içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rainbow Festival, Computer Gratka (Computer Gratka) serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
Winnie the Pooh, aynı adlı yeni filme dayanan yeni oyundur. Filmle aynı hikayeyi takip eden Winnie the Pooh, aksiyon odaklı hikaye anlatımı sunmaya odaklanan ve çocuklar için eğitici içerikler içeren
Teddy Bear: On the Move, üç ila beş yaş arası çocuklar için tasarlanmış eğitici bir oyundur.
1812 Kışın Kalbi, minimal grafik tasarımlı ve birçok ünlü oyuncunun (Piotr Fronczewski dahil) katılımıyla sesli kitap şeklinde gerçekleştirilen sıra dışı bir Polonya yapımıdır.
Adibu: Doğanın sırlarını keşfetmek, okul öncesi ve erken okul çağındaki (4-8 yaş) çocuklar için hazırlanmış bir başka eğitici oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle