Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Swap This! Türkçe yama

07.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Swap This!! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama GGHZ.

Oyun için türkçe yama metni Swap This! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Bunu Değiştirin! 3lü eşleştirme formülünü kullanan iki boyutlu bir bulmaca oyunudur. Yapım, 2001den beri piyasada bulunan ve taşınabilir konsollar ve mobil cihazlar için küçük oyunlarda uzmanlaşmış Hollandalı stüdyo Two Tribes tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8540
Yayın yılı:
2018





Swap This! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Swap This! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Swap This! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Swap This! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Swap This! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Swap This! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Swap Heroes, hoş, rahat bir ortam ve rafine görsel-işitsel ortam ile karakterize edilen küçük bir sıra tabanlı stratejidir.
Tribes Universe, esas olarak PvPye odaklanan ve kesinlikle Tribes serisinin geleneğine atıfta bulunan bir MMO atış oyunudur.
Uzayda zafere giden yolu değiştirin. Özellikler: Devasa bir uzay kamyonunun kargo konteynerinde kapana kısılmış Pam olarak oynayın ve geminizi çalıştırıp kaçmak için her seviyedeki tüm güç
Swap Cops, Android ve iOSta yayınlanan sıra dışı bir sıra tabanlı stratejidir.
Skylanders SWAP Force, Skylandsin büyülü dünyasını keşfeden bir dizi heyecan verici oyunun en yeni macerasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle