Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The 25th Ward: The Silver Case Türkçe yama

07.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The 25th Ward: The Silver Case. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ECLiPSE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The 25th Ward: The Silver Case (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen The 25th Ward: The Silver Case, bir dedektif oyunudur. Başlığın ana tasarımcısı, ör. Lolipop Testere, Killer is Dead ve No More Heroes serisi.

İndirme sayısı:
9629
Yayın yılı:
2018





The 25th Ward: The Silver Case oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The 25th Ward: The Silver Case dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The 25th Ward: The Silver Case klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The 25th Ward: The Silver Case ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The 25th Ward: The Silver Case oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The 25th Ward: The Silver Case içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Simon the Sorcerer 2: 25th Anniversary Edition, klasik macera oyunu Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobeun yenilenmiş bir versiyonudur.
PC ve PS4 için Silver Case, ana senaryo yazarı ve tasarımcısı Suda 51 – Goichi Suda olan, Lollipop Chainsaw, Killer is Dead veya No More Heroes serisi gibi oyunlarla tanınan bir dedektif macera
The 7th Guest: 25th Anniversary Edition, Amerikan stüdyosu Trilobyte tarafından yaratılan ve 1993te yayınlanan tanınmış bir macera oyununun bir başka remasterıdır.
Star Trek: 25th Anniversary, popüler Star Trek film evreninde geçen bir macera oyunudur.
Silver 2425, Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen iki dedektif macera oyununun bir derlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle