Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Khan Wars Türkçe yama

01.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Khan Wars. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ASA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Khan Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Khan Wars, XS Software tarafından sunulan en popüler oyunlardan biridir. Yaratıcılar, tarayıcı tabanlı MMO stratejilerinin tipik çözümlerini ortaçağ uluslarıyla ilgili tarihsel gerçeklerle ilişkilendirmeye çalıştılar.

İndirme sayısı:
9739
Yayın yılı:
2005





Khan Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Khan Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Khan Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Khan Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Khan Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Khan Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Wars®: The Best of PC, Star Wars® PC oyunlarının en büyük koleksiyonunu tek bir pakette bir araya getiriyor.
Tribal Wars 2, bir tarayıcı MMO strateji oyunudur ve Tribal Wars – Inno Games stüdyosunun prodüksiyonunun devamıdır.
The Empire of Style, tarayıcı yapımlarında uzmanlaşmış ve Khan Wars ve Nemexia gibi unvanlara layık görülen Bulgar tarayıcı stüdyosu XS Softwarein eseridir.
Khan: The Absolute Power, popüler MMORPG türünün bir başka temsilcisi, Güney Koreli stüdyo Mirinae Entertainment tarafından yaratılan ve günlük olarak bu tür oyunlarda uzmanlaşan bir program.
Star Wars® The Clone Wars™: Republic Heroes™, genç ve yaşlı Star Wars hayranlarının Klon Savaşlarının kapsamlı galaktik maceralarını yaşamalarına izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle