Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spyro: Attack of the Rhynocs Türkçe yama

10.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Spyro: Attack of the Rhynocs. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Spyro: Attack of the Rhynocs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Korkunç bir aksilikle Spyro, Sparx ve Profesör, Rhynoc ve Dragon Realms arasındaki uzayın dokusunda istemeden bir delik açarlar. Şimdi, anlaşılması zor Riptonun emriyle, Rhynoc sürüleri, hayatı perişan etmek için başka bir girişimde Ejderha Diyarlarına akıyor.

İndirme sayısı:
8638
Yayın yılı:
2003





Spyro: Attack of the Rhynocs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spyro: Attack of the Rhynocs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spyro: Attack of the Rhynocs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spyro: Attack of the Rhynocs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spyro: Attack of the Rhynocs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spyro: Attack of the Rhynocs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Insomniac Games tarafından hazırlanan serinin üçüncü bölümü, bir kez daha cesur mor ejderha Spyro rolünü üstlenmemizi ve dünyayı kurtarmamızı sağlıyor.
Attack on Titan: Wings of Freedom PC, PS3, PS4, Xbox One ve PSVde yayınlanan Attack on Titan (jap.
The Legend of Spyro: The Eternal Night, Spyronun yolculuğunun derin ormanlar, mistik mağaralar ve kararlılığını test edecek karanlık unutulmuş yerlerle dolu harikalar, gizemler ve tehlikeler
Spyro ve Cynder kristalde kapana kısıldığından beri üç uzun yıl geçti, o zamandan beri Malefor kötülüğünü dünyaya saldı.
Spyro Reignited Trilogy, ilk olarak 1998-2000 yıllarında ilk PlayStationda yayınlanan üç üç boyutlu platform oyunlarından (Spyro the Dragon, Spyro 2: Riptos Rage!
Yorumlar
Yorum ekle