Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Clay Agent Türkçe yama

24.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Clay Agent. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir The Company, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Clay Agent (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Clay Agent, 1Cden bir macera oyunudur. Bu, tüm karakterlerin kilden yapıldığı ilk Rus projelerinden biridir. Bu teknoloji sayesinde kahramanlar ve karakterler çok komik görünüyor ve bu nedenle resmin tamamı klasik çizilmiş görevlerden önemli ölçüde farklı.

İndirme sayısı:
8436
Yayın yılı:
2001





Clay Agent oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Clay Agent dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Clay Agent klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Clay Agent ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Clay Agent oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Clay Agent içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Çok gizli istihbarat teşkilatında işteki ilk gününe giden yolda, R.
Ünlü animatör Anthony Flackin özgün bir konseptine dayanan Cletus ClayTM, göz alıcı görselleri ve ciddi anlamda saygısız bir tavrı olan hızlı tempolu eski bir okul koşusu oyunudur.
Agent for PS4, Rockstar North stüdyosunun geliştirme ekibinden bir gizli aksiyon oyunudur.
Gizli bir casusluk macerasında galaksideki en havalı gizli ajana katılın.
Agent Intercept, kült James Bond filmleri tarafından yönetilen casus filmlerinin başarılarından yararlanan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle