Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sam Suede in Undercover Exposure Türkçe yama

01.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sam Suede in Undercover Exposure, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama AT4RE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Sam Suede in Undercover Exposure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Sam Suede: Undercover Exposure, efsanevi Al Lowe (Leisure Suit Larry serisinin yaratıcısı) ve Ken Wegrzyne (eski Mindscape ve McGraw-Hill çalışanı) dayanan macera, dedektif ve aksiyon oyunlarından unsurların bir karışımıdır.

İndirme sayısı:
9217
Yayın yılı:
2023





Sam Suede in Undercover Exposure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sam Suede in Undercover Exposure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sam Suede in Undercover Exposure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sam Suede in Undercover Exposure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sam Suede in Undercover Exposure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sam Suede in Undercover Exposure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
25 seviyeli casusluk, kaçma ve kötü uluslararası yaramaz adamların peşinden koşma özelliklerine sahip olan Totally Spies 2: Undercover, platform oluşturma, yarış, bulmaca, atış ve dövüş unsurlarını
Gizli Görevler: Kursk K-141 Operasyonu, casus gerilim geleneğinde geleneksel bir üçüncü şahıs tıkla ve tıkla macerasıdır.
ANACONDA, oyuncuların ilk günlerinde bir İngiliz araştırma tesisinde araştırma yapan fizikçi ve isteksiz casus Dr.
LEGO City: Undercover, Travellers Tales stüdyosu tarafından oluşturulan bir aksiyon-macera oyunudur.
Undercover: Operation Wintersun Avusturyalı stüdyo Sproing Interactive, göster ve tıkla arayüzü kullanılarak klasik tarzda gerçekleştirilen bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle