Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Limit Theory Türkçe yama

27.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Limit Theory! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir turckeyamaMUSiC.

Oyun için türkçe yama metni Limit Theory (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
PC için Limit Teorisi, ek rol yapma ve gerçek zamanlı strateji öğelerine sahip bir uzay simülatörüdür. Prosedürel Gerçeklik oyunu geliştirdi.

İndirme sayısı:
9692
Yayın yılı:
2023





Limit Theory oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Limit Theory dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Limit Theory klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Limit Theory ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Limit Theory oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Limit Theory içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kuantum Teorisi, ana karakterlerin mücadelesini üçüncü şahıs bakış açısıyla gözlemlediğimiz dinamik bir nişancı oyunudur.
Climber: Sky is the Limit, açıkça tanımlanmış simülasyon ve hayatta kalma unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur.
PC, Switch, iOS ve WPde yayınlanan The Sparkle 2: Evo, Mad Man Theory Games, Plastic Games ve Forever Entertainment arasındaki işbirliğinin bir sonucudur.
Dragon Ball Z: PS3 ve X360 için Burst Limit, Dragon Ball evreninden karakterlerin yer aldığı dövüş oyunu serisinin devamıdır.
AI-LIMIT, hızı açısından Japon hacknslash oyunlarıyla çağrışımlar uyandırabilen bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle