Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dungeon Keeper Türkçe yama

24.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dungeon Keeper. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dungeon Keeper (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
iOS ve ANDde yayınlanan Dungeon Keeper, Peter Molyneuxun 1997de en çok satan gerçek zamanlı stratejisinin yeni bir mobil versiyonudur. Hala franchise haklarına sahip olan Electronic Arts tarafından görevlendirilen oyun, Dark Age of Camelot veya Warhammer Online gibi PC yapımlarından bilinen Mythic Entertainment stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9881
Yayın yılı:
2013





Dungeon Keeper oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dungeon Keeper dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dungeon Keeper klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dungeon Keeper ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dungeon Keeper oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dungeon Keeper içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeon Keeper World, 90ların bir dizi popüler strateji oyununa dayanan bir MMO oyunudur.
< 1997de yayınlanan Dungeon Keeper oyununun tek bir ciddi dezavantajı vardı, o tam olarak üç boyutlu değildi.
PC, AND ve iOS için Runestone Keeper, Blackfire Games tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir strateji ile roguelike RPGnin bir karışımıdır.
Deeper Dungeons, Peter Molyneux ve stüdyosu Bullfrog Productions tarafından yaratılan orijinal Dungeon Keeper strateji oyununun resmi ekidir.
Graveyard Keeper, strateji oyunu özelliklerine sahip bir sanal alan RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle