Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

99 Bricks Wizard Academy Türkçe yama

21.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız 99 Bricks Wizard Academy. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni 99 Bricks Wizard Academy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
99 Bricks Wizard Academy, bir fantezi dünyasında geçen mobil bir bulmaca oyunudur. Prodüksiyon WeirdBeard stüdyosu tarafından geliştirildi. Plot99 Bricks Wizard Academynin hikayesi ikincil bir rol oynuyor.

İndirme sayısı:
10493
Yayın yılı:
2014





99 Bricks Wizard Academy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 99 Bricks Wizard Academy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 99 Bricks Wizard Academy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 99 Bricks Wizard Academy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


99 Bricks Wizard Academy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 99 Bricks Wizard Academy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wizard of Legend, roguelike özellikleri olan iki boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Tricky Towers, PC ve PS4 için ilginç bir mantık oyunudur. 99 Bricks Wizard Academynin yaratıcıları olan Hollandalı stüdyo WeirdBeard tarafından geliştirilmiştir.
Bunny Bricks, genellikle Robinsons Requiem veya Ishar serisi gibi "daha ciddi" yapımlarla tanınan Fransız şirketi Silmarils tarafından hazırlanan bir arcade oyunudur.
Battle Academy 2, 2010da piyasaya sürülen eski moda sıra tabanlı strateji oyunu Battle Academynin halefidir.
Waltz of the Wizard, Aldin Dynamics tarafından geliştirilen simülasyon ve macera oyununun unsurlarını birleştiren bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle