Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Drakensang: The River of Time Türkçe yama

26.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Drakensang: The River of Time. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir h4xx0r.

Oyun için türkçe yama metni Drakensang: The River of Time (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: h4xx0r
Oyun açıklaması:
Drakensang: The River Of Time, 2008de dtp tarafından piyasaya sürülen harika bir RPG olan Drakensang: The Dark Eyeın bir ön oyunudur. Her iki oyun da Project Nomads ve Treasure Island gibi oyunlarla tanınan Alman stüdyo Radon Labs tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9679
Yayın yılı:
2010





Drakensang: The River of Time oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Drakensang: The River of Time dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Drakensang: The River of Time klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Drakensang: The River of Time ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Drakensang: The River of Time oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Drakensang: The River of Time içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
River City Girls Zero, Batıda River City olarak bilinen Kunio-kun adlı Japon beatem up serisinin bir yan ürünü ve River City Girls alt döngüsünün bir ön bölümüdür.
River City Girls, 1986da başlayan beatem up serisi Kunio-kunun (Batıda River City olarak bilinir) bir yan ürünü.
River City Ransom: Knights of Justice, sınırlı ilgiye rağmen bugün hala geliştirilmekte olan popüler Kunio-kun serisinin bir sonraki bölümüdür.
River City Saga: Three Kingdoms, 1986da başlayan Kunio-Kun (Batıda River City olarak bilinir) adlı bir beatem up serisinin devamı niteliğindedir.
Destansı yeni aksiyon RPG oyunu! Savaşa adım atması ve Anderworldün korkunç ejderhaları ve vahşi canavarlarıyla savaşması için yeni bir savaşçı düzeninin zamanı geldi.
Yorumlar
Yorum ekle